Femeia care a furat 100.000 de euro dintr-o casa de schimb valutar a fost prinsă

21 martie 2012 14:41   Național
Ultima actualizare:

Rafaela Preda, femeia care a fost implicată în jaful de 100.000 de euro de la o casă de schimb valutar din centrul Capitalei a fost prinsă de poliţişti. Aceasta şi complicele ei s-au dat drept inspectori ai Gărzii Financiare şi ai Poliţiei şi astfel, au reuşit să fure cei 100.000 de euro.

Femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a lucrat ca agent de vânzări. Aceasta a fost prinsă în Slobozia de către oamenii legii şi va fi adusă în Bucureşti pentru audieri. În continuare poliţiştii îl caută şi pe bărbatul care i-a fost complice la jaful din centrul Bucureştiului, scrie Adevărul.

Rafaela Preda a fost prinsă în propria locuinţă, asta după ce poliţiştii au făcut publice imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din incinta casei de schimb valutar din momentul jafului.

Furtul a fost sesizat în data de 19 martie, în jurul orei 13.00, de către patronul casei de schimb valutar care şi-a dat seama că a fost păcălit de doi inspectori falşi, care sub pretextul unor nereguli i-au confiscat suma de 100.000 de euro.

 

Dacă îl recunoaşteţi pe bărbatul din fotografie, sunaţi la 112!

Mai multe