Femeia care şi-a decapitat bebeluşul, internată definitiv la psihiatrie

15 noiembrie 2012 16:53   Național
Ultima actualizare:

Nu a reuşit să-i convingă pe judecători că s-a însănătoşit.

Monica Iudeanu (27 de ani), internată la psihiatrie după ce şi-a ucis bebeluşul, a solicitat, săptămâna trecută, tratamentul la domiciliu.

Femeia a spus că se simte mai bine, îşi ia medicamentele şi că ar vrea să se întoarcă la ceilalţi copii pe care îi are acasă. Deşi a fost susţinută şi de soţul ei, Iosif Iudeanu, care a iertat-o pentru că i-a ucis copilaşul şi a spus că ar vrea să o lase să se integreze din nou în familie, judecătorii nu s-au lăsat înduplecaţi şi au decis.

Monica Iudeanu va rămâne internată definitiv într-un spital de psihiatrie. În plus, instanţa a hotărât să sesizeze Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru ca ceilalţi şase copii ai familiei Iudeanu să fie monitorizaţi pentru a se stabili dacă este necesară instituirea unor măsuri speciale de protecţie a lor.

Femeia şi-a ucis bebeluşul în 24 februarie, decapitându-l cu un satâr, apoi şi-a motivate gestul invocând versete din Vechiul Testament şi spunând că l-a adus ca jertfă lui Dumnezeu.

Mai multe