Femeie agresată sexual într-unul dintre cele mai mari și mai circulate parcuri ale Capitalei

30 august 2020 11:04   Național
Ultima actualizare:

Incident grav în Capitală, sâmbătă seara. O tânără ce ieșise la alergat în Parcul Tineretului din sectorul 4 a fost urmărită și agresată sexual de doi indivizi. Femeia, în stare de șoc, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Femeia agresată în Parcul Tineretului ieșise la alergat

Un apel la 112 anunța, sâmbătă seara, că o femeie a fost agresată în Parcul Tineretului. Din primele informații ale polițiștilor, femeia ieșise la alergat, cei doi bărbați au observat-o, au urmărit-o, iar unul dintre ei a agresat-o sexual. Victima a avut noroc cu câțiva trecători care i-au auzit țipetele. „Am auzit când a strigat ajutor, am urcat, cineva l-a prins pe unul dintre cei doi care a participat la agresiune. Am stat cu ea, era cumva jos. Era speriată şi doar am consiliat-o”, a povestit la PRO TV o martoră.

Cei doi agresori au fost prinși

Până la venirea poliției, agresorul a reușit să fugă din parc. Prietenul lui, însă, a fost imobilizat de unul dintre martori. La scurt timp, și agresorul a fost prins și dus la audieri. „În seara de 29 august 2020, prin apel 112, o tânără a reclamat că a fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, într-un parc din sectorul 4. La fața locului s-au deplasat, de urgență polițiști din cadrul Secției 14. A fost localizată persoana vătămată și condusă la subunitatea de poliție. Aceasta a reușit sa furnizeze un minim de detalii referitoare la agresor, semnalmentele fiind transmise către toți polițiștii aflați în teren. În scurt timp, un echipaj al Secției 16 Poliție a depistat un bărbat ce corespundea semnalmentelor. I s-a solicitat să se oprească și să se legitimeze, dar acesta s-a manifestat agresiv și a fost necesară imobilizarea sa. Ulterior a fost condus la Secția 14 Poliție pentru audieri”, au anunțat sâmbătă seara reprezentanții Poliției.

În urma incidentului, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că la secție a fost chemat și un echipaj de ambulanță. După ce a dat declarații, tânăra a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se elibera un certificat medico-legal care să ateste faptul că a fost violată.

Mai multe