Femeie de 60 de ani ucisă de un utilaj de deszăpezire

3 februarie 2012 12:48   Național
Ultima actualizare:

Femeia a fost lovită de utilaj când ieşea din casă. Conform primelor date, cei care-l operau au încercat să dea cu spatele şi nu s-au asigurat corespunzător înainte de a face această manevră. Medicii de la SMURD au încercat să-i salveze viaţa, însă, potrivit dr. Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti, „femeia avea traumatisme serioase şi nu s-a mai putut face nimic pentru ea. La ora 14.10, după efectuarea manevrelor de resuscitare cardio-respiratorii, a fost constatat decesul”.

Conform reprezentanţilor firmei care deszăpezeşte străzile în sectorul 6, femeia a fost lovită de un utilaj aparţinând unei firme de construcţii. „Utilajul nu aparţinea societăţii Urban, probabil era vorba de o volă a unei societăţi de construcţii. E posibil că cel care o conducea a vrut să ajute pe cineva la degajarea zăpezii”, a declarat Dan Ceauşescu, directorul sucursalei Bucureşti a SC Urban.

Citeşte şi:

Poteraş schimbă firma de deszăpezire

Primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, consideră că şoferul utilajului nu e singurul vinovat. „E o zonă în care nu trebuie să te apropii de utilajele care se află în funcţiune”, a declarat Poteraş la RTV, care a afirmat că primăria va susţine familia victimei pentru a trece mai uşor peste această tragedie. “Viaţa femeii nu i-o mai aduce nimeni, indiferent ce am face. Dar, cu siguranţă, vom găsi o soluţie să ajutăm familia. Sunt marcat de acest eveniment”, a declarat Cristian Poteraş, primarul sectorului 6.

Mai multe