Femeie însărcinată, transportată la spital după ce a fost înjunghiată în gât de către concubin

19 mai 2021 23:14   Național
Ultima actualizare:

O femeie însărcinată, în vârstă de 40 ani, dintr-o comună din județul Vaslui, a fost atacată cu un cuțit de concubin, miercuri seara, în urma unui conflict.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui, echipajul medical a găsit pacienta conștientă, dar instabilă hemodinamic, fiind în stare gravă.

Agresiunea a fost anunțată la 112 miercuri seara. Martorii au anunțat că femeia din comuna Coroiești a fost agresată de către concubinul ei, un bărbat de 51 de ani. Echipajele medicale deplasate la fața locului au găsit femeie într-o baltă de sânge, prezentând plăgi la nivelul gâtului și antebrațului drept.

„Pacienta nu putea comunica decât prin semne, de aceea nu știm vârsta exactă a sarcinii. Echipajul medical a stabilizat pacienta și, ulterior, a transportat-o la spitalul din Bârlad”, a precizat medicul Dan Ungureanu de la Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui. 

„Întrucât în cauză există suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, a fost informat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat cercetările”, au precizat oficialii IPJ Vaslui.

Mai multe