Festivaluri, spectacole și târguri de neratat în acest weekend!

28 septembrie 2017 19:29   Național
Ultima actualizare:

Deși vom avea un weekend cu vreme rece, ar fi păcat să nu ieșiți din casă și să nu participați la evenimentele programate în aceste zile.

  • BRAȘOV. Vineri, 29 septembrie, se deschide Festivalul Oierilor și Târgul produselor tradiționale, la Tohanul Nou – Tabăra. Vor fi organizate expoziții și concursuri, iar cântăreții de muzică populară vă vor încânta.
  • PRAHOVA. Tot vineri, pe Domeniul Cantacuzino din Florești, va începe Karpatia Horse Show, care va ține până duminică, 1 octombrie. Veți întâlni aici competitori din întreaga lume. Organizatorii au pregătit și un Aventura Park, dar și biciclete de închiriat.
  • BUCUREȘTI. Cel mai mare festival dedicat științei (Bucharest Science Festival) a început deja și se va desfășura tot weekendul. În aceste zile, se vor organiza expoziții, conferințe, experimente, demonstrații, proiecții de documentare. Programul îl găsiți pe www.bucharestsciencefestival.ro.
  • În Parcul Herăstrău, între orele 10.00 și 22.00, se desfășoară, începând de vineri, 29 septembrie, Târgul Bucureștilor, o sărbătoare a fructelor și a legumelor, a meșteșugurilor, a artei și a tradițiilor românești.
Mai multe