Fetiţă de 10 ani, răpită, violată şi ucisă de iubitul surorii mai mari

12 octombrie 2013 17:38   Național
Ultima actualizare:

O copilă de 10 a fost omorâtă chiar de cel care trebuia să-i fie ca un frate. Crima a avut loc în oraşul Satu Mare, iar corpul lui Vivien Dragoş a fost găsit într-un sac, la marginea unui lac secat, la câteva zile de când familia o dăduse dispărută.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Satu Mare, Ana Petric, a oferit detalii agenţiei Mediafax.

"Cadavrul fetiţei a fost găsit vineri, la ora 16.30, de poliţişti, într-un sac de plastic, la marginea unui lac secat, numit Lacul Cubic, din municipiul Satu Mare", a spus Petric.

Anchetatorii au audiat mai multe persoane, inclusiv pe membrii familiei, iar un tânăr care, potrivit unor surse judiciare, ar fi concubinul surorii mai mari a fetiţei a dat declaraţii care au generat suspiciuni.

Cadavrul lui Vivien Dragoş a fost găsit la doar un km de casă (Foto: portalsm.ro)

Luat la întrebări de poliţişti şi procurori, el a recunoscut că a ucis-o pe fetiţă şi i-a condus pe anchetatori la locul unde abandonase cadavrul.

"Suspectul este un bărbat de 23 de ani şi şi-a recunoscut faptele. Acesta a convins-o pe fetiţă să-l însoţească într-o cocioabă de la marginea oraşului, a violat-o şi apoi, pentru a ascunde faptele, a strangulat-o şi a aruncat cadavrul la marginea unui lac. Bărbatul a participat, alături de alte persoane, la căutările fetiţei", a spus Gabriela Pop, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Satu Mare.

Bărbatul a fost arestat şi este acuzat de viol şi omor deosebit de grav.

Fetiţa a dispărut duminica trecută, după ce a plecat singură spre Biserica "Constantin şi Elena" din Satu Mare, unde oamenii aflaţi în nevoie primesc o masă caldă, după slujbă.

Mai multe