Fetiţă de 11 ani, sechestrată şi violată de 8 bărbaţi

23 decembrie 2012 15:31   Național
Ultima actualizare:

O fată cuminte, frumoasă, plină de respect şi care n-a supărat pe nimeni. Cu toate acestea, un individ de 30 ani a pus ochii pe ea şi nu s-a lăsat până n-a violat-o. Ca şi cum asta n-ar fi de ajuns, bărbatul şi-a sunat toţi prietenii şi i-a chemat la el acasă, pentru a-şi face de cap cu fata!

La sfârşitul săptămânii trecute, Constantin Popescu, 30 de ani, a văzut-o pe copila de 11 ani pe stradă, după ce aceasta ieşise de la şcoală. Fata provine dintr-o familie bună, era premiantă şi una dintre cele mai bune eleve din şcoală.

Violatorii au fost arestaţi pentru 29 de zile

Bărbatul a încercat să intre în vorbă cu ea, însă fata nu i-a dat atenţie. Ulterior, bărbatul a i-a făcut tot felul de complimente, încercând să o determine să se întâlnească cu el în comună. Fata a refuzat categoric primele invitaţii ale bărbatului. Totuşi, după ce a racolat-o, marţi, 18 decembrie, a dus-o în casa lui şi a încuiat-o acolo. I-a luat telefonul mobil pentru ca fata să nu mai poată suna pe nimeni, după care a dezbrăcat-o cu forţa.

Aceasta este casa în care a fost sechestrată fata

Fata a început să plângă şi să-l implore să o lase să plece acasă, să nu-i facă nici un rău. Constantin Popescu n-a ţinut cont şi a violat-o. Fata era virgină! Ulterior, a obligat-o să-i îndeplinească şi alte fantezii sexuale şi a suspus-o la perversiuni. Apoi a început să-şi sune prietenii în speranţa că va face rost de bani, oferind-o pe fată contracost. Timp de două zile copila a fost transformată în prostituată.

"M-au ameninţat că-mi omoară familia. Nu aveam nici o posibilitate să fug, pentru că erau tot timpul cu mine", a declarat victima în faţa poliţiştilor, citată de agendadeiasi.ro. "Inculpaţii au adus minora într-o stare apropiată stării de sclavie, prin metode brutale şi profitând de vârsta mică a acesteia", au declarat anchetatorii. Unul dintre bărbaţii prezenţi la viol a reuşit să o scoată din casă. Poliţia i-a arestat pe toţi pentru 29 de zile şi acum riscă puşcărie între 15 şi 25 de ani.

Mai multe