Fetiță de 3 ani, ucisă într-un accident grav pe DN2. Alte două persoane au murit

1 septembrie 2019 22:21   Național
Ultima actualizare:

Trei persoane, între care şi o fetiţă de 3 ani, au murit într-un accident grav din Buzău, unde alte trei persoane au fost rănite, duminică, 1 septembrie. La fața locului a intervenit și un elicopter SMURD.

Trei oameni au murit şi alţi trei au fost răniţi, duminică, în urma coliziunii dintre trei maşini în localitatea Mihăileşti din judeţul Buzău. Iniţial, Poliţia a confirmat decesul a două persoane şi rănirea altor patru.

Ulterior, Poliţia Buzău a anunţat că numărul persoanelor decedate a crescut la 3, între care şi o fetiţă de 3 ani. Accidentul a avut loc în judeţul Buzău, pe DN 2, la ieşirea din localitatea Mihăileşti către Buzău.

Accident grav pe DN2, soldat cu trei morți și mai mulți răniți 

Circulaţia a fost întreruptă pe sensul Buzău către Urziceni, iar pe timpul intervenţiei la faţa locului a elicopterului SMURD traficul a fost întrerupt în ambele sensuri.

„Din primele informaţii, un autovehicul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care circulau regulamentar”, a transmis IPJ Buzău. Impactul dintre ele a fost atât de mare încât din mașini au rămas doar mormane de fiare. Unul dintre autovehicule a ajuns pe câmp.

La fața locului au mai intervenit polițiști, medici, echipajul de descarcerare al ISU și paramedicii de la SMURD. De asemenea, un elicopter SMURD a aterizat pe câmp, în apropiere, pentru a prelua victimele și a le transporta la spital. 

Circulația la Mihăilești, pe DN 2 E 85, a fost o vreme blocată, după care polițiștii au permis accesul mașinilor pe câte un sens alternativ, dar nu este exclus ca traficul să se blocheze din nou.

Mai multe