Fetiță de 6 ani, ucisă de un șofer în Harghita! Familia s-a năpustit asupra bărbatului

3 ianuarie 2022 7:54   Național
Ultima actualizare:

Tragedie fără margini pentru o familie din Harghita! O fetiţă de doar 6 ani a murit după ce a fost acroşată de o maşină în timp ce a încercat să traverseze drumul. Accidentul a avut loc duminică după-amiază, 2 ianuarie, în localitatea Ocna de Sus, pe DN 13 A. Trupele speciale, chemate să-l apere pe şofer de rudele copilei

Un coșmar prin care nu ar trebui să treacă niciun părinte! Familia fetiței nu își poate reveni din șoc după nenorocirea care s-a abătut asupra sa, la început de an.

Imediat după teribilul accident, rudele victimei s-au strâns la locul tragediei și s-au manifestat violent. La fața locului au fost direcționate două echipe de luptători SAS şi patrule de poliţie din localităţile învecinate, potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita. Conflictul a fost aplanat de forțele de ordine.

Șoferul mașinii are 45 de ani

Şoferul maşinii care a acroşat fetița este un bărbat de 45 de ani, din Cristuru Secuiesc, care se deplasa dinspre Praid către Odorheiu Secuiesc.

S-a deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a petrecut accidentul de duminică, 2 ianuarie, din Harghita.

«Datorită faptului că, imediat după accident, în zonă au început să vină, în număr mare, rude ale minorei, care au început să se manifeste violent, la faţa locului s-au deplasat două echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi patrulele de poliţie disponibile din localităţile învecinate, pentru a preîntâmpina o posibilă tulburare a ordinii publice. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc accidentul», a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Harghita.

Mai multe