Fetiţă de 7 ani împuşcată de un poliţist. Copilul se afla pe bancheta din spate a unei maşini

20 iunie 2019 22:14   Național
Ultima actualizare:

Un grav incident s-a petrecut joi seară, 20 iunie, în localitatea Poienile de Sub Munte, în judeţul Maramureş. O fetiță a fost împușcată de un polițist în timp ce se afla în urmărirea unui șofer care a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. Copilul se afla pe bancheta din spate a mașinii urmărite.

Fetița în vârstă de 7 ani a fost transportată imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, cu plaga împuşcată în picior. Din primele informaţii, poliţiştii desfăşurau o amplă acţiune pe raza localităţii Poienile de Sub Munte. Şoferul maşinii de teren a refuzat să oprească la filtru, fapt pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea lui.

În încercarea de a-l opri, oamenii legii au folosit arma, însă un glonţ a nimerit-o pe o fetiţă de 7 ani care era pasageră pe bancheta din spate. Conform medicilor, aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD EPA cu leziuni la unul dintre memebrele inferioare şi transprată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Baia Mare, potrivit adevărul.ro.

Mai multe