Fetiță de doi ani, strivită de un copac doborât de vânt

20 iunie 2016 8:44   Național
Ultima actualizare:

Suferință fără margini în comuna Brâncovenești, județul Mureș. O fetiță de doar doi ani și-a pierdut viața după ce un copac doborât de furtună s-a prăbușit pe mașina familiei. Fata și tatăl ei se adăposteau de vânt în momentul cu pricina.

O familie este devastată după o tragedie pe care nu o anticipase nimeni. Furtuna care s-a abătut duminică seară peste zeci de localități din Mureș a produs pagube materiale însemnate, însă a curmat și viața unei fetițe de doar doi ai. Un copac șubred a fost smuls din rădăcină de vânt și s-a prăbușit pe mașina familiei. Fetița și tatăl ei se adăpostiseră în autoturism tocmai pentru a se feri de vântul care se manifesta din ce în ce mai violent. Mașina i-a fost mormânt fetei, care a fost striviră de arborele căzut, scrie Agerpres.

Potrivit șefului ISU Mureș, furtuna a făcut ravagii în județul Mureș, în special în zona Luduș-Iernut. Astfel, în localitățile Cuci și Dătășeni furtuna a descoperit zeci de case și o biserică și a doborât mai mulți stâlpi de electricitate, inclusiv pe Drumul European 60. La Iernut inclusiv sediul Poliției a rămas fără acoperiș.

Mai multe