Fetiţe de 11 ani, dispărute de acasă

21 septembrie 2019 20:09   Național
Ultima actualizare:

O fetiţă de 11 ani din localitatea Gura Şuţii, care vineri nu a mai ajuns acasă de la şcoală, este căutată cu un elicopter şi cu mai multe drone.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, în momentul dispariţiei, fata era îmbrăcată cu blugi albaştri, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri şi pantofi sport de culoare neagră cu roşu. Fata are 1,50 m înălţime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui şi păr lung, castaniu. O altă fetiţă de 11 ani a dispărut din sectorul 3 al Capitalei.

Potrivit Mediafax.ro, la data de 18 septembrie a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Purta un tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni de trening gri, în picioare avea adidaşi negri. Are 1,60 metri şi 95 kg. O altă fetiţă, tot de 11 ani, dispăruse vineri din comuna Poiana Mare, judeţul Dolj. Din fericire, a fost găsită teafără.

Update: O veste bună a apărut astăzi, 23 septembrie pentru minora de 11 ani, dispărută în data de 18 septembrie, din București, ea a fost găsită pe raza județului Brașov. Va fi internată într-un centru de primire. Nu există date, la acest moment, ca ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Mai multe