Fiica cea mică a lui Vadim, vinovată de moartea Tribunului? Mărturii şoc

8 octombrie 2015 21:17   Național
Ultima actualizare:

După moartea lui Corneliu Vadim Tudor au ieşit la iveală detalii neştiute din familia Tribunului. Invitată miercuri seară (7 octombrie) în emisiunea ''Un show păcătos'', Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri şocante despre ultimele clipe de viaţă ale lui Vadim.

Oana Zăvoranu a declarat, miercuri seară (7 octombrie), la emisiunea ''Un show păcătos'', de la Antena 1, că înainte de a muri, Corneliu Vadim Tudor a avut parte de un episod nu tocmai plăcut pentru el. Bruneta a mărturisit că a mers cu Tribunul pentru a-şi recupera fiica cea mică, cu două săptămâni înainte de tragedie. Eugenia fugise de acasă cu un băiat, care se pare că era iubitul ei. Gestul l-a supărat extrem de tare pe Vadim Tudor, care a fost dărâmat fizic şi psihic la aflarea veştii.

"Pe lângă supărările lui Vadim Tudor, bomboana de pe colivă e fuga fetei mai mici. Cu câteva zile înainte fugise acasă la iubitul ei. Fiica cea mică a fugit de acasă. Eu am mers la poliţie şi, pe o stradă, am văzut un Vadim Tudor prăbuşit. Îşi căuta copilul'', a declarat Zăvoranca la Antena 1.

Vedeta a mai adăugat: ''Mi-a spus că fata şi-a împachetat o valiză şi a fugit de acasă. Am rămas mută. Nu mă aşteptam la un colos prăbuşit. Am mers cu el la prezumtivul socru. A întrebat de fiica lui, iar bărbatul a spus că cei doi dorm dezbrăcaţi. Am mers apoi cu el în maşină, şi-a pus mâinile pe faţă şi a spus «O să mă bage în pământ copilul ăsta». Acest lucru s-a întâmplat cu vreo două săptămâni înainte ca el să moară", a mai spus Oana Zăvoranu.

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit pe 14 septembrie, la ora 18.30, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău. Cauza decesului lui Corneliu Vadim Tudor, după cum au confirmat surse medicale, a fost un infarct.

Mai multe