Fiica lui Dan Voiculescu, acuzată de complicitate la şantaj

11 iulie 2013 16:53   Național
Ultima actualizare:

 Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, are probleme cu legea. Ea a fost pusă sub acuzare de procurorii DNA pentru complicitate la şantaj în dosarul directorului Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

Cei doi s-au prezentat, ieri, la DNA pentru a da declaraţii în dosarul în care Alexandrescu este cercetat, pentru că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei, să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Sorin Alexandrescu i-ar fi spus lui Bendei că, dacă nu încheie actul, va fi făcută o anchetă jurnalistică în care se va arăta că în 2009 a semnat un contract de 3,5 milioane de euro cu firma preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pentru ca în schimb să obţină drepturile de transmitere a unor meciuri din cadrul Ligii I.

Din stenogramele interceptărilor telefonice, aflate la dosar, rezultă că Alexandrescu a vorbit despre acest subiect cu Camelia Voiculescu şi Dan Voiculescu.DNA a stabilit ieri ca Alexandrescu să fie cercetat în libertate, dar are interdicţie de a părăsi ţara, iar Camelia Voiculescu a fost pusă sub acuzare pentru complicitate la şantaj. Aceasta a precizat apoi, într-un comunicat, că "nu există nici un cap real de acuzare" împotriva sa sau a membrilor familiei sale.

Mai multe