Fiica lui Gheorghe Dincă neagă acuzațiile de trafic de minore: «Mâine vor fi declarații»

1 august 2019 22:10   Național
Ultima actualizare:

După ce a fost acuzată că s-ar fi ocupat cu trafic de persoane, acuzație în baza căreia a fost arestat și tatăl ei, presupusul criminal Gheorghe Dincă, fiica acestuia, Daniela, a avut o primă reacție, negând că ar fi fost implicată în această activitate. Totuși, aceasta nu a oferit lămuriri suplimentare momentan, ci doar a promis că ele vor apărea, în cel mai scurt timp.

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că le-a ucis pe tinerele dispărute Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, a respins acuzațiile potrivit cărora ar face trafic de minore. Reacția femeii vine în contextul în care un afacerist din Arad, Nicolae Cilan, a susținut că fiica presupusului criminal din Caracal le-ar fi propus unor italieni să le aducă fete pe un domeniu de vânătoare, unde era junsese administrator. 

Deși este în prezent încolțită din toate părțile, având în vedere că i s-a cerut opinia și în legătură cu speculațiile vecinilor cu privire la relația pe care o avea cu tatăl său, despre care apropiații susțin că ar fi violat-o când era minoră, acum a apărut și o nouă dilemă în ecuația întregului caz, însă Daniela Dincă nu a clarificat momentan informațiile, însă precizează că va face acest lucru în zilele de vor urma.

Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat la Antena 3 că va face declarații în acest sens cât de curând. „Mâine vor fi declaraţii. Nu este adevărat (referitor la acuzaţia de trafic de minore, n.r.), mâine vor fi declaraţii”, a spus aceasta, pentru sursa anterior menționată. 

Potrivit Mediafax, un om de afaceri a susținut că fiica lui Gheorghe Dincă le-ar fi propus unor italieni să le aducă fete pe un domeniu de vânătoare. Bărbatul a spus că unii investitori italieni sunt dispuși să dea declarații în acest sens. Nicolae Cilan, afacerist din Arad care se ocupă cu comercializarea de cafea şi aparate de cafea, a spus că o cunoaşte pe fiica lui Gheorghe Dincă de la sfârşitul anului 2015 și că s-ar fi ocupat cu această fărădelege, de care, de altfel, este acuzat și tatăl ei. 

Mai multe