Fiica moartă după o ceartă, tatăl înecat în mare

24 iunie 2014 18:32   Național
Ultima actualizare:

Blestem în familia Anei, eleva din Mioveni care a decedat din cauza mamei vitrege.

Drama Anei (15 ani) a impresionat o ţară întreagă în iarna anului trecut. Şocată de faptul că şi-a găsit mama vitregă inconştientă, cu venele tăiate, fata a suferit o hemoragie internă şi a murit. Luni, la 6 luni de la tragedie, tatăl fetei a fost ucis de valurile învolburate ale mării.

Ion Enescu (44 de ani) a trăit şoc după şoc, în ultimii ani, iar apropiaţii vorbesc acum de un blestem care s-ar fi abătut asupra familiei lui. În urmă cu patru ani i-a murit soţia, iar el a rămas singur să o crească pe Ana, de la vârsta de 11 ani.

Ar fi făcut orice pentru ea, motiv pentru care, când a văzut că cea de-a doua lui soţie o urăşte pe Ana şi-i creează fetei numai probleme, a decis să divorţeze.Totul a dus însă la o nouă tragedie.

La 4 decembrie 2013, Luminiţa Enescu (46 de ani) şi-a tăiat venele când a auzit că bărbatul o părăseşte. Cea care a găsit-o într-o baltă de sânge a fost Ana.

Îngrozită de imagini, fata a făcut un şoc, a suferit o hemoragie şi a leşinat. Câteva ore mai târziu, Ion Enescu a ajuns acasă şi a trăit un coşmar. Le-a găsit pe amândouă inconştiente, pline de sânge, însă pentru Ana a fost prea târziu.

Era deja moartă. Soţia bărbatului însă a fost salvată la timp şi internată la Psihiatrie. Ion Enescu a suferit enorm după moartea fiicei sale. În ultima vreme dădea semne că şi-a revenit, iar luni a mers în concediu la Eforie Nord cu o femeie şi cu copiii acesteia. A intrat în mare să se răcorească, dar a fost luat de valuri chiar sub privirile îngrozite ale femeii. Medicii nu l-au mai putut salva.

Apropiaţii sunt convinşi că familia a fost blestemată, dar spun că s-a reunit acum, în Ceruri.

Au crezut că Ana a murit din cauza unei sarcini extrauterine

Poliţiştii au luat în calcul mai multe ipoteze în cazul morţii Anei Enescu. Iniţial, au crezut că mama vitregă i-a făcut rău şi apoi a încercat să se sinucidă. Şi asta pentru că femeia o găsea vinovată pe fată de neînţelegerile dintre ea şi soţul ei, iar acum era furioasă că bărbatul îi ceruse divorţul. Apoi, anchetatorii au susţinut că hemorogia Anei a fost provocată de o sarcină extrauterină de care fata nu ar fi ştiut. Ana nu avea însă iubit şi nici nu fusese gravidă vreodată. S-a stabilit ulterior că hemoragia a survenit în urma şocului puternic suferit.

Mai multe