Filmat de fiica pe care o abuza sexual, ca să aibă probă pentru incest

7 mai 2012 17:58   Național
Ultima actualizare:

Tânăra de 16 ani din Iaşi, sechestrată de tatăl ei şi abuzată sexual timp de doi ani, s-a filmat în timpul unei reprize de incest pentru a putea proba violurile la care este supusă. Fata le-a spus anchetatorilor că rudele n-o credeau că este batjocorită de propriul tată.

„În disperare de cauză, tânăra a făcut rost de o cameră de luat vederi şi l-a filmat pe tatăl ei", a spus Irina Perjoiu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Monstrul violator, Marius Răgoz (42 de ani), şi-a batjocorit fiica timp de doi ani şi a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute.

Oamenii legii l-au ridicat din Păcureţ, unul dintre cele mai rău famate cartiere din Iaşi, după ce o femeie s-a prezentat la Poliţie cu filmul abominabil, care are o durată de aproximativ 10 minute.

Din filmare reiese că tânăra n-a fost abuzată, ci că a iniţiat partida de sex, dezbrăcându-se lasciv.

Răgoz ştia că este filmat şi a acceptat „joaca", după ce fiica i-a spus că este un cadou de ziua lui.

Anchetatorii refuză să spună dacă femeia care l-a dat în vileag pe violator este chiar mama fetei.

Surse judiciare spun că femeia a aflat despre relaţia soţ-fiică la începutul lunii aprilie, moment în care a şi depus o plângere la Poliţie.

Mai mult, femeia aflase că Rogoz şi fiica ei fuseseră împreună, în urmă cu o lună, într-o miniexcursie în judeţul Neamţ.

Mai multe