Fiul cel mic al lui Doroftei, implicat într-un accident de maşină

13 octombrie 2018 11:53   Național
Ultima actualizare:

Fiul cel mic al lui Leonard Doroftei, Alexandru, a fost implicat într-un accident rutier, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Ploiești. Un tânăr a fost transportat la spital, căci a suferit răni destul de grave, iar potrivit primelor informaţii cel care se face vinovat este fiul fostului pugilist.

Accidentul s-a petrecut pe Șoseaua Vestului, în Ploiești, în jurul orei 00:40 și au fost implicate 4 mașini. Martorii susţin că vinovat ar fi chiar Alexandru Doroftei (20 de ani), care nu ar fi observat la timp un automobil oprit la trecerea de pietoni și l-ar fi izbit cu forţă, realtează observatorul.ph.ro. 

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova cauza accidentului a fost nepăstrarea distanţei regulamentare de deplasare. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că Alexandru nu consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. Tânărul care a ajuns la spital nu a putut fi testat cu etilotestul din cauza leziunilor suferite, acestuia fiindu-i prelevate probe biologice. Poliţiştii au descis un dosar penal pentru vătămare corporală, urmând să continue cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul. 

Leonard Doroftei, fost campion mondial la categoria ușoară versiunea WBA, are 3 copii: Adrian (23 de ani), Alexandru (20 de ani) și Vanessa (15 ani).

Mai multe