Fiul unui primar PSD, arestat. I-a tăiat degetul unui copil cu toporul și l-a dat câinelui să-l mănânce

2 iulie 2020 12:24   Național
Ultima actualizare:

Fiul unui primar PSD din judeșul Brașov a fost arestat după ce a torturat un copil pe care îl ținea în sclavie. I-a tăiat un deget cu toporul, pentru că a încercat să fugă din cauza batailor și muncii grele la care era supus.

Fiul primarului PSD, din comuna brașoveană Crizbav, Sorin Balași (59 de ani), a fost arestat. Este este acuzat de vătămare corporală a unui copil care era pus să muncească în gospodăria sa.

Sătul de munca grea și de umilințele pe care trebuia să le suporte zilnic, băiatul, de 16 ani, a încercat să fugă de la stână. A sperat că în felul acesta își va recăpăta libertatea, scrie brasovstiri.ro.

Dar nu a fost așa! A fost prins din urmă de fiul primarului din Crizbav, pe care-l cheamă tot Sorin. L-a băgat cu forța în mașina și l-a dus înapoi la stână.

Acolo, a avut loc mutilarea copilului cu o cruzime rar întâlnită. Monstrul cu chip de om i-a tăiat un deget cu toporul, pe care i l-a câinelui să-l mănânce.

„Vineri, Poliția Municipiului Brașov ne-a solicitat pe Telefonul Copilului prezența unui angajat în vederea audierii unui minor. Sâmbăta, acesta a fost preluat în regim de urgența și plasat într-un centru”, a precizat, pentru Agerpres, Lidia Mailat, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.

Bărbatul a fost reținut și arestat  preventiv, decizie dată de magistrații Judecătoriei Brașov și mențintă și de cei de la Tribunalul Brașov.

Mai multe