Florin Călinescu aruncă în aer scena politică românească: „PSD mi-a propus să candidez la președinție”

13 august 2019 15:38   Național
Ultima actualizare:

Actorul Florin Călinescu a făcut afirmații uluitoare la TVR, în cadrul emisiunii „România9”, moderată de jurnalistul Ionuț Cristache. Fostul jurat de la „Românii au talent” a afirmat că PSD-ul ar fi încercat să-l racoleze și, mai mult, s-ar fi oferit să-i susțină candidatura la prezidențiale.

Potrivit Capital.ro, actorul a fost ofertat de către cei de la PSD pentru a intra în politică, însă a refuzat categoric.

„Am crezut că e la mișto”

 „Eu am oferte…PSD-ul mi-a propus! Treaba mea când au făcut-o! Nu Viorica Dăncilă mi-a propus. Mi-au propus unii și trebuiau să mă ducă la Viorica Dăncilă, dar era prea ocupată cu răsturnări, cu partidul. Eu n-am crezut, am zis că e la mișto când mi-au zis unii.”, a dezvăluit Călinescu.  Actorul nu s-a oprit aici. După ce a spus că a primit oferte serioase ca să intre în rândurile pesediștilor, el i-a criticat și pe cei de la USR. „E ceva ce am spus și-l repet: nu pot să înțeleg un partid care-și halește creatorul”, a spus Călinescu, referindu-se la faptul că Nicușor Dan, fondatorul partidului, a fost îndepărtat.

„Cioloș a fost nepoliticos cu mine”

Și despre Dacian Cioloș, liderul PLUS, Călinescu a avut cuvinte nu tocmai de laudă. El s-a declarat dezamăgit în urma unei discuții pe care a avut-o cu fostul premier al României despre care a spus că este nepoliticos. Cu alte cuvinte, l-a făcut și pe acesta praf: „E nepoliticos. A fost total nepoliticos cu mine. Te întâlnești cu el de două, trei ori, îl asculți, spui ce mișto e și apoi nu-i mai spui nimic”.

„Am față de lider”

Actorul, cunoscut pentru ironiile sale și pentru spiritul acid și foarte critic, s-a legat și de cei de la USR-PLUS. El a afirmat, mai în glumă, mai în serios că e mai bun decât Barna și Cioloș la un loc: „Am o față mai mișto de lider”.  

Actorul Florin Călinescu a plecat de la masa juraților emisiunii românii au talent și s-a înscris în Partidul Verde.

Citește și: 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/tripla-tragedie-din-viata-lui-flor...

https://www.click.ro/vedete/romanesti/pe-asta-chiar-nu-o-stiati-despre-f...

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Mai multe