Fost concurent la ”Vocea României”, căutat de poliție și Interpol. Este de negăsit

16 august 2017 20:01   Național
Ultima actualizare:

Fabian Sasu, fost concurent la ”Vocea României”, este căutat de poliția română, dar și de Interpol, după ce nu s-a mai întors din vacanța din Amsterdam, Olanda. Tânărul a fost dat dispărut pe de data de 2 august, iar anunțul a fost făcut de unul dintre colegii din trupa No Stress, trupă în care activa Fabian.

Fabian Sasu a fost concurent în echipa lui Smiley la ”Vocea României” și în prezent acesta făcea parte din trupa No Stress. Cântărețul a plecat singur într-o vacanță în Amsterdam, însă nu s-a mai întors la data stabilită. Astfel, familia acestuia s-a  panicat și a încercat să-l contacteze să afle ce-l reține, dar nu a putut da de el.

Cântărețul în vârstă de 35 de ani este căutat de poliția română și Interpol, conform unui anunț publicat pe pagina de Facebook a trupei No Stress.

„Colegul nostru Fabian Sasu este dat dispărut. Este o situaţie cât se poate de reală. Pe data de 2 august a părăsit ţara şi de atunci nu mai avem niciun semn de la el. Telefonul este închis şi nu reuşim să aflăm unde este şi ce s-a întâmplat. Momentan este căutat de Poliţia Română şi de Interpol. Toate evenimentele viitoare vor fi onorate şi vom fi prezenţi în formula pe care o ştiţi, cu excepţia evidentă a lui Fabian. Imediat ce avem veşti, vom posta. Mulţumim de înţelegere!“, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a trupei No Stress. 

Fabian Sasu a fost concurent la show-ul de la Pro Tv, ”Vocea României”, avându-l ca mentor pe Smiley, în cel de-al patrulea sezon, în anul 2014. Acesta este psiholog la un centru pentru tineri, activând și în trupa No Stress, alături de Vladimir Pocorschi și Eliza Manda.

Mai multe