Fost fotbalist, acuzat de fosta iubită că a sechestrat-o. După ce a stat 24 de ore în arest, a fost plasat sub control judiciar

19 iunie 2020 16:03   Național
Ultima actualizare:

Andu Moisi este acuzat de fosta iubită că a sechestrat-o și că i-a distrus mai multe bunuri din locuință. Fost jucător la Politehnica Iași, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, apoi eliberat și plasat sub control judiciar.

Problemele pentru fotbalist au început pe 6 iunie, când a avut mai multe discuții aprinse cu fosta sa iubită. Femeia a mers câteva zile mai târziu la poliție și a depus plângere, mai exact pe 10 iunie, în care a declarat că a fost sechestrată de Andu Moisi și  că acesta i-a distrus telefonul și laptopul. Mai mult, tânăra le-a spus polițiștilor că Moisi i-a luat un card și o sumă de bani, scrie bzi.ro.

„Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lipsire ilegală de libertate. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Andu Moisi a fost joi prezentat în fața judecătorilor, iar aceștia l-au plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Din ianuarie, Andu Moisi (23 de ani) este jucător în Liga a III-a, la echipa Aerostar Bacău. Este un fundaș central care a debutat la Politehnica Iași la sfârșitul sezonului 2014-2015.

Mai citește și:

Andreea Antonescu a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată. A primit o amendă uriașă

Asistentă medicală sechestrată de amant. „A urinat pe mine”

Mai multe