Fosta mare iubire a lui Ion Ţiriac, invitată la aniversarea de 80 de ani a magnatului

10 mai 2019 8:57   Național
Ultima actualizare:

Nume sonore din lumea sportului, şi nu numai, invitate de peste mări şi ţări s-au reunit joi seara la Muzeul Prado din Madrid, acolo unde magnatul Ion Ţiriac a organizat un dineu fastuos. Fostul tenismen a avut alături copiii şi nepoţii, dar şi pe marea lui iubire, Sophie Ayad, jurnalista egipteană pe care a cunoscut-o cu 27 de ani în urmă. Deşi relaţia lor nu a fost una cu final fericit, Ţiriac şi Sophie au rămas foarte apropiaţi, iar participarea ei la aniversarea de 80 de ani a mangantului întăreşte acest lucru.

Puţine sunt femeile care i-au marcat viaţa lui Ion Ţiriac, iar Sophie Ayad (48 de ani), jurnalista de origine egipteană, care în prezent trăieşte la Monaco, este una dintre ele. Ea i-a daruit miliardarului doi copii. Ioana Ţiriac (18 ani) şi Karim Mihai au fost şi ei alături de mama lor la Madrid, acolo unde Ţiriac a sărbătorit cu fast împlinirea vârstei de 80 de ani. Magnatul apare într-o imagine alături de Alexandru Ţiriac, băiatul pe care îl are cu Mikette von Issenberg, şi de Ioana, fata pe care o are cu fosta jurnalistă în sala Muzeului Prado, unde magnatul a organizat cina fetivă.   

Ioana Ţiriac (21 de ani) a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi a susţinut vara trecută examenul de bacalaureat. Karim studiază ştiinţele politice în Statele Unite ale Americii şi va absolvi facultatea în 2019. 

Alexandru Ţiriac derulează şi el o serie de afaceri. Este căsătorit cu Ileana Lazariuc şi are la rândul lui doi băieţi. Primul copil al cuplului, Alexandru (11 ani), s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar pe 19 iunie 2009, Ileana Lazariuc a dat naştere celui de-al doilea copil, Nicholas Noah (9 ani). Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009, cei doi oficializându-şi relația după şapte ani de prietenie. 

Ce invitaţi a avut Ţiriac la ziua lui

Simona Halep s-a numărat printre invitaţii de seamă care s-a fotografiat alături de Ion Ţiriac în faţa unui perete imens din trandafiri albi. Ion Ţiriac a purtat un costum negru, o vestă crem, căreia a asortat o eşarfă de aceeaşi culoare şi o pălărie neagră.

Mănuşile au fost nelipsite, iar fostul tensimen s-a folosit de un baston. Simona Halep, numărul doi mondial, a fost o apariţie radiantă, optând pentru o rochie scurtă, roşie, cu volane, care i-a scos în evidenţă picioarele bine tonifiate.

Nadia Comăneci a fost şi ea printre invitatele de marcă ale celebrului sărbătorit. Fosta mare gimnastă a purtat o rochie albă transparentă. 

Ce avere are Ion Ţiriac

În 2018, Ion Ţiriac se afla  pentru a patra oară consecutiv, pe prima poziţie a Top 300 Capital, cu o avere estimată la 1,7-1,8 miliarde de euro, în creştere cu 7,6% faţă de anul anterior.

Fostul tenismen a avut dintotdeauna un spirit al afacerilor bine dezvoltat, după cum a mărturisit chiar el, de altfel. El s-a apucat de tenis mai mult pentru că ar putea face rost de bani. 

Mai multe