Fosta nevastă a lui Daminescu parcă este ruptă din Rai!

12 septembrie 2017 15:27   Național
Ultima actualizare:

Mihaela Spraetz a devenit cetăţean american în urma căstoriei cu un afacerist foarte bogat. Altceva însă a remarcat toată lumea. Deşii anii au trecut peste ea, româncă a rămas de o frumuseţe incredibilă.

Adrian Daminescu a avut o viaţă tumultuoasă în perioada anilor 80-'90, iar femeile roiau în jurul lui mai ceva ca albinele la stup. După două căsnicii eşuate, ce au durat şase luni, respectiv un an, solistul a cunoscut-o în 1994, la Toronto, pe Mihaela Mihăilescu, actualmente Spraetz, tehnician oftalmolog, alături de care a trait o poveste de dragoste timp de şapte ani. Pe 11 decembrie 1997 s-a născut fiica lor Ana, însă, la scurt timp, relaţia lor de cuplu a început să se deterioreze. În acea perioadă cariera lui Daminescu a cunoscut un declin major, neaşteptat, motiv pentru care certurile deveniseră din ce în ce mai dese şi greu de suportat, iar Mihaela a luat decizia despărţirii.

Ea a cunoscut un om de afaceri bogat, care i-a oferit o viaţă frumoasă şi liniştită, atât ei, cât şi Anei, fata pe care Daminescu nu a văzut-o de foarte mult timp. Anii au trecut, însă parcă nu şi peste Mihaela, care arată senzanţional. Românca este incredibil de frumoasă, şi toată lumea îi face complimente pentru felul în care s-a întreţinut.     

Mai multe