Fostul iubit al atletei Mirela Lavric, cercetat pentru lipsire de libertate

14 noiembrie 2013 16:38   Național
Ultima actualizare:

Fostul iubit al atletei Mirela Lavric este cercetat de Poliţie sub suspiciunea de sechestrare de persoane, după ce tripla campioană mondială la atletism a fost audiată de poliţiştii ieşeni în cursul zilei de 13 noiembrie.

Oamenii legii s-au deplasat ieri la Vaslui pentru a-i asculta versiunea. La capătul audierilor, Mirela Lavric (22 de ani) a depus o plângere oficială la Poliţie, prin care-l acuză pe fostul ei prieten, Ionuţ Parfene, de lipsire de libertate. Atleta susţine că a fost sechestrată de Parfene, împreună cu alte trei persoane, iar pentru a scăpa din apartament a fost nevoită sa sară de la etajul 1. Iniţial, Lavric n-a depus plângere după incidentul petrecut în seara zilei 11 noiembrie, astfel că poliţiştii au tratat cazul ca o tentativă de sinucidere.

„Persoana (n.r. - Mirela Lavric) a revenit asupra declaraţiilor şi a spus că a fost sechestrată. Urmează ca, pe parcursul cercetărilor, să se clarifice toate aspectele. Iniţial, persoana nu a dorit să depună plângere, dar a revenit şi a depus o sesizare pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate. Au fost audiate toate persoanele care se aflau în încăpere în acea seară", a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi. Luni seara, Mirela Lavric a sărit de la etajul unu al apartamentului în care locuieşte iubitul ei, dar a scăpat cu răni uşoare.

Campioana la atletism a depus plângere penală împotriva fostului iubit, pe care îl acuză că a sechestrat-o

Atleta Mirela Lavric, primele declaraţii după ce a fost sechestrată: «Am ţipat să mă lase să ies din acea casă»

VIDEO Reacţia mamei Mirelei Lavric, după ce a aflat că atleta s-a aruncat de la etaj din cauza iubitului

Mai multe