Fostul Principe Nicolae, cadou impresionat pentru soţia sa, Alina: buchetul de mireasă la dimensiunea XXL

1 octombrie 2019 12:10   Național
Ultima actualizare:

Fostul Principe Nicolae şi soţia, Alina Maria, au aniversat deja primul an de căsătorie. Iar nepotul Regelui Mihai şi-a impresionat soţia cu un buchet imens de flori. Însă nu este vorba despre orice buchet şi o reinterpretare a celui de la nunta.

Nicolae al României s-a căsătorit cu Alina Binder, în ultima zi a lunii septembrie a anului trecut, la Biserica Sf. Ilie din Sinaia. Mireasa a avut o apariţie foarte apreciată graţie rochiei care a ieşit în evidenţă prin simplitate şi bun gust. A fost creată de un designer român care, la cerinşa miresei, a inserat elemente din portul tradiţional al bunicii Alinei Binder. Buchetul pe care Alina Binder l-a ţinut în mână la nuntă a fost creat din trandafiri albi, lăcrămioare, delphinium şi hortensii.

Acum, la un an de la nuntă, fostul principe Nicolae a ţinut să-şi impresioneze soţia. I-a comandat un buchet imens de flori. Este vorba despre buchetul de mireasă la dimensiunea XXL.

Alina-Maria de Roumanie a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu darul primit de la Nicolae.

“Doar o fată norocoasă și fericită. Buchetul meu de la nuntă XXL primit în dar de la soțul meu.”, a fost descrierea din dreptul fotografiei.

Şi fostul Principe a postat un mesaj cu ocazia aniversării căsătoriei. Nicolae Medforth-Mills a ales să publice o fotografie alb-negru de la nuntă, însoțită de mesajul: “Astăzi sărbătorim un an de căsătorie! La mulți ani, Alina-Maria de Roumanie!”.

Fostul Principe Nicolae și soția acestuia, Alina, s-au căsătorit în ultima zi de septembrie a anului 2018, mai exact pe 30 septembrie. A trecut un an de la ceremonia care a avut loc la Sinaia, într-un loc de basm, cu o însemnătate aparte pentru familia regală a României.

Mai multe