Fostul principe Nicolae se însoară cu o româncă

21 august 2017 8:08   Național
Ultima actualizare:

Nepotul Regelui Mihai I al României, Nicolae Medforth-Mills, și-a anunțat logodna cu aleasa inimii lui, românca Alian Maria Binder. Fostul principe a cerut-o în căsătorie în urmă cu o lună și, conform acestuia, fostul suveran i-a dat binecuvântarea.

Nicolae Medforth-Mills și-a pierdut statutul de principe și titulatura de Alteță Regală în luna august a anului 2015, în urma unei decizii a Regelui Mihai I. Fostul suveran acuza un comportament nedemn de un reprezentant al Casei Regale, după ce în presă s-au făcut speculații referitoare la o relație amoroasă pe care principele a avut-o cu o colaboratoare de-ale sale din România, relație din care a rezultat un copil. Totodată, Regele Mihai a decis să-l excludă din linia de succesiune la Coroana României. În ciuda acestor scandaluri, fostul principe s-a ales cu o logodnică de toată frumusețea alături de care dorește să-și petreacă tot restul vieții.

„Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre. De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună. Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare”, a declarat Nicoale Medforth-Mills, conform agenției Mediafax.

Conform fostului principe, nunta lor va avea loc în vara anului viitor. Alina Maria Binder are 29 de ani și a lucrat pentru Asociația pilioților și proprietarilor de aeronave din România (AOPA). În urmă cu șase ani a avut o relație amoroasă cu fiul lui Vasile Blaga, Sebastian.

Nicoale Medforth-Mills (32 de ani) este fiul pricipesei Elena a României și al profesorului Robin Medforth-Mills și nepotul cel mai mare al Regelui Mihai I. S-a născut în Elveția, unde a trăit mai tot timpul. În 1992 a vizitat România alături de fostul suveran, cu ocazia primei sale vizite de după exilul din 1948. 

Mai multe