Fostul şef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, dus de urgenţă la spital

1 noiembrie 2013 10:36   Național
Ultima actualizare:

Dosarul în care Traian Berbeceanu este acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere a fost preluat, vineri, de DIICOT Structura Centrală de la serviciul teritorial al Direcţiei.

Instanţa supremă a decis definiv, miercuri, ca fostul şef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, să fie cercetat în stare de arest preventiv, în dosarul în care este acuzat de procurori că a sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere.

Berbeceanu a declarat în faţa magistraţilor de la instanţa supremă că nu a deconspirat niciuna dintre percheziţiile în legătură cu care este acuzat de procurorii DIICOT, subliniind că este nevinovat.

Fostul şef al BCCO Alba Iulia a fost arestat preventiv în 24 octombrie, printr-o decizie luată de Curtea de Apel Alba Iulia, la propunerea procurorilor DIICOT.

Decizia a fost contestată de Berbeceanu la instanţa supremă, care miercuri a dispus definitiv ca acesta să fie cercetat în arest. Tot atunci au mai fost arestaţi Titus Biriescu şi Ramona Biriescu, cercetaţi în acelaşi dosar.

Mai multe