Fostul șef al Poliției locale, Paul Kövér, trimis în judecată pentru că a încercat să își ucidă soția

31 ianuarie 2021 19:24   Național
Ultima actualizare:

Începe procesul! Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea, Paul Kövér, care a încercat să-şi ucidă soţia, a fost trimis în judecată la doar trei săptămâni după agresiune. Expertiza psihiatrică dispusă în acest caz relevă că individul are o inteligență peste medie şi că a avut discernământ când a comis fapta.

Kövér și-a atacat nevasta pe 10 ianuarie, seara, în faţa unui bloc din Oradea, după ce o ținuse sechestrată câteva ore într-un apartament. Femeia l-a convins să o elibereze, cu promisiunea împăcării, şi s-o însoţească până la apartamentul ei. Înainte de a pleca, polițistul local a luat un cuţit de bucătărie cu care, apoi, a înjunghiat-o de mai multe ori în plină stradă. Victima a ajuns la Spitalul Județean din Oradea, unde a fost operată, scrie adevarul.ro.

Agresorul a fost găsit câteva ore mai târziu, ascuns într-un bloc aflat în șantier, şi a fost arestat. Procuroarea Bianca Vulcan, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, l-a trimis vineri în judecată pentru tentativă de omor calificat. 

Mai multe