FOTO 130 de militari aleargă spre Alba Iulia. Ei vor desena o stea pe harta țării

29 noiembrie 2014 13:39   Național
Ultima actualizare:

Respect! Un grup de 130 de militari, din 24 de garnizoane din toată țara fac ceva nemaipomenit și impresionant. Au plecat din toate colțurile țării, în pas alergător și vor ajunge în același timp la Alba Iulia în 1 Decembrie. Traseele lor vor desena o stea pe harta țării.

Ei şi-au propus ca, prin efortul lor, să trimită cel puţin un luptător rănit în teatrele de operaţii din Afghanistan sau Irak la ediţia viitoare a Jocurilor Paralimpice.

Traseele pe care aleargă militarii vor forma pe harta țării o imensă stea.

Proiectul are drept scop să aducă în atenţia societăţii civile respectul şi preţuirea care se cuvin veteranilor, răniţilor, invalizilor şi urmaşilor celor decedaţi ca urmare a participării la acţiuni militare.

Sunt echipe de voluntari din 24 de unități militare, din Babadag, Galaţi, Iaşi, Piatra-Neamţ, Focşani, Buzău, Vatra Dornei, Miercurea Ciuc, Şimleul Silvaniei, Bistriţa, Ploieşti, Sf. Gheorghe, Braşov, Făgăraş, Cincu, Sibiu, Zalău, Cluj, Timişoara, Arad, Deva, Bucureşti, Curtea de Argeş şi Craiova.

Dacă vedeți oameni în toată firea alergând cu tricolorul în mâini, să știți că sunt militarii care vor să își ajute colegii răniți sau pe veteran.

Și dumneavoastră o puteți face, aici: http://camarazii.galantom.ro/event-projects/view?id=199

Mai multe