FOTO Consiliera parlamentarului anti-gay, în poziţii indecente! Şi-a şters contul de Facebook!

12 noiembrie 2013 18:12   Național
Ultima actualizare:

Alexandra Rus, consilieră a deputatului PNL Mircea Dolha, apare în mai multe fotografii incediare alături de alte femei, potrivit publicaţiei din Baia Mare, ZiarMM. După ce a provocat un imens scandal postând respectivele imagini pe Facebook, tânăra şi-a şters contul de pe reţeaua de socializare.

Alexandra Rus este angajată consilier al deputatului PNL Mircea Dolhă, la cabinetul său parlamentar. De altfel, pe pagina personală de Facebook, tânăra a menţionat că ocupă un loc de muncă în cadrul Partidului Naţional Liberal.

Tot pe reţeaua de socializare, tânăra a postat şi un comentariu, care face referire la imaginile care au apărut în presă: "Cineva ţine morţiş să îmi facă reclamă gratuită, îi mulţumesc pt asta!"

Pe de altă parte, deputatul PNL Mircea Dolha este unul dintre cei doi parlamentari români care s-au declarat împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, având chiar și o iniţiativă legislativă în acest sens, care viza introducerea unei precizări în Constituţia României referitoare la acest aspect.

Deranjată de amploarea scandalului, Alexandra Rus a declarat că s-a hotârât să pună capăt speculaţiilor şi a şters contul de pe Facebook unde avea încărcate numeroase imagini cu ea, distrându-se provocator cu alte fete.

Ce frumoasă, ce model, Denisa-i tare-n minister!

Mai multe