FOTO EXCLUSIV A încălcat regulile şi când a aflat că rămâne fără permis!

12 septembrie 2014 22:02   Național
Ultima actualizare:

Regulile nu sunt făcute pentru “zâne”. Andreea Marin a aflat că a pierdut lupta cu Poliţia Rutieră şi că va rămâne fără permis, însă tot nu se învaţă minte. În aceeaşi zi, şi-a lăsat maşina fix pe trecerea de pietoni.

Andreea Marin (39 de ani) s-a ales, în luna martie, cu permisul suspendat pentru trei luni şi cu o amendă usturătoare, după ce a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu 104 kilometri pe oră pe Bulevardul Aviatorilor. Iniţal, vedeta a spus că va respecta decizia Poliţiei Rutiere, însă s-a răzgândit şi a contestat procesul verbal în instanţă. A dat vina pe aparatul radar şi a mai câştigat aproape jumătate de an la volan. 

În urmă cu două zile, judecătorii au dat dreptate oamenilor legii şi i-au respins plângerea “zânei”. Se pare însă că vestea nu a afectat-o deloc, pentru că are dreptul acum să conteste în 30 de zile şi hotărârea judecătorilor. Asta dacă nu o comite din nou. Şi are toate şansele. Chiar în ziua în care a aflat că a pierdut procesul, Andreea Marin a fost surprinsă de fotoreporterii Click! încălcând regulile de circulaţie. Ea şi-a lăsat maşina pe trecerea de pietoni şi a plecat în grabă pentru a-şi rezolva treburile. Spre norocul ei, de data asta nu au fost în zonă şi poliţiştii. 

Mai multe