FOTO Groaznic! Copilul ucis de maidanezi, mutilat pe net! Ce au putut să facă!

9 octombrie 2013 6:12   Național
Ultima actualizare:

O fotografie cruntă circulă de ceva vreme în mediul online. Este vorba despre o fotografie cu Ionuţ, copilul care a fost ucis de maidanezi în urmă cu ceva vreme, care a fost modificată în aşa fel încât faţa lui Ionuţ apare efectiv defigurat.

Imaginea are un titlul groaznic, cel puţin pentru părinţii nevinovatului copil. «Demonul care a condamnat o specie» stă cris cu litere mari sub imaginea deformată a lui Ionuţ.

Potrivit www.ziarulring.ro, odată ce a aflat despre existenţa unei astfel de imagini, mama lui Ionuţ şi-a exprimat durerea şi dezamăgirea cu privire la existenţa ei.

"Nu ştiu nimic despre aşa ceva. La mine nu a ajuns aşa ceva. Chiar nu ştiu. Credeam că aveţi o poză cu copilul cum era el când a murit. Aceea este şocantă. Cum a fost şi cum a ajuns. Dintr-un înger de copil cum era în toate pozele, cum aţi văzut toate pozele, în ce hal era cum mi l-au adus de la IML. Credeam că despre aia era vorba. Trimiteţi-mi şi mie acea poză.

Lăsaţi-mă să văd despre ce este vorba. Aşa, blesteme şi ameninţări, şi toate nebuniile astea, vă daţi seama că primim şi noi la greu. Dar aşa ceva... Ce-or avea cu sufleţelul ăsta eu nu pot să înţeleg. Ce vină a avut el... Nu ştiu... Oamenii sunt aşa cum sunt", a spus femeia.

Mai multe