FOTO Imagini fabuloase de 1 Decembrie! Ce nu s-a văzut la televizor

1 decembrie 2014 19:29   Național
Ultima actualizare:

Peste 2.700 de militari, cu 280 de mijloace tehnice, din MApN, MAI, SRI şi SPP au participat, luni, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

În 2014 parada s-a desfăşurat în Piaţa Constituţiei, după ce Arcul de Triumf a intrat într-un proces de reabilitare şi reparaţii.

Potrivit unui reportaj realizat de cei de la www.dcnews.ro, parada de 1 decembrie a fost una spectaculoasă.

Atmosfera de "Zi Națională" a început să se simtă în Capitală încă de duminică, mai ales din cauza vremii care a ținut să se alinieze datei din calendar, cât şi atmosferei din oraş. Sute de steaguri cu tricolorul au fost împânzite în mai toate intersecțiile importante.

Bucureștenii au arborat, fiecare cum a putut, drapelul național, pe mașină, la geam sau în curtea casei. Mii de oameni au înfruntat gerul și ninsoarea şi au asistat, cu mic cu mare, la parada grandioasă.

Deşi afară a fost un frig năprasnic, oamenii s-au călcat în picioare, preţ de mai bine de o oră. Cei mai mulţi care nu au prins un loc în primui rând s-au căţărat pe garduri pentru a urmări parada de Ziua Națională. Cei mai privilegiaţi au fost micuţii însoţiţi de părinţii lor care au stat pe umerii acestora.

Mai multe