FOTO Maşina asta-i de belea, e îmbrăcată-n catifea

29 aprilie 2014 19:35   Național
Ultima actualizare:

Ce nu face omul, din pasiune... Un tânăr din Bănie, îndrăgostit peste măsură de maşina sa, a cheltuit  timp şi bani pentru a o face unică în lume: a îmbrăcat-o în catifea, din bară-n bară!

Cristian Barbu (19 ani) este pasionat de motoare de când se ştie. Maşina visurilor sale a venit însă abia în decembrie 2012, odată cu majoratul. Părinţii i-au făcut cadou un superbVolkswagen Golf 5 GT, pe care tânărul l-a modificat după pofta inimii.

După ce a mai adăugat câţiva căluţi motorului de 1,4 litri - 170 CP, a trecut la partea de design. Rezultatul? O bijuterie pe patru roţi acoperită intergral de catifea neagră, de cea mai bună calitate!

„1.000 de lei m-au costat materialele. Am făcut-o în 4 zile. Am dezmembrat elementele de caroserie, am lipit catifeaua cu spray adeziv şi le-am montat la loc", povesteşte tânărul. Golful de catifea, care a câştigat locul 1 la o expoziţie design, e vedetă în trafic. Nu de puţine ori,  Cristi a fost oprit pe stradă pentru o fotografie cu maşina, chiar şi de către poliţişti.

„Mulţi mă întrebau pe mine dacă e legal. Dacă în acte scrie negru, de ce să fie probleme? Un poliţist a zis că vrea să îşi facă şi el maşina aşa. I-am zis să aibă grijă la pisici şi la vrăbii...", spune tânărul. 

Mai multe