FOTO Minune în Gorj. Mireasa, de la spital la bal

8 iunie 2014 16:36   Național
Ultima actualizare:

O tânără din Gorj a scăpat ca prin minune după un accident suferit în drum spre ofiţerul stării civile.

Senzaţii extreme pentru o mireasă, în cea mai fericită zi din viaţa ei. Participanţii la o nuntă, din comuna gorjeană Runcu au trecut prin clipe de groază sâmbătă, după ce maşina în care se afla mireasa a fost făcută praf într-un accident.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 67 D, între localităţile Peştişani şi Runcu. Conform adevarul.ro, un şofer începător s-a aventurat în depăşirea coloanei formate din maşinile nuntaşilor şi a lovit autovehiculul în care se afla mireasa. Acesta era chiar primul din coloană. "M-am trezit lovit din spate, iar autoturismul a ajuns în şanţ", a declarat buimăcit şoferul. Toţi cei trei ocupanţi ai maşinii au ajuns la spital. Dacă şoferul a scăpat rănit uşor, mireasa a suferit un traumatism la cap, iar ocupantul locului din spate s-a ales cu cele mai grave leziuni.

Mai mulţi nuntaşi au avut nevoie de îngrijirile medicilor

Credeţi că peripeţiile s-au terminat aici? Ei bine, nu, căci poliţistul venit la faţa locului nu avea alcooltest. Agentul a spus că a solicitat un echipaj de la Târgu Jiu pentru a aduce alcooltestul şi pentru a efectua cercetările necesare. Aparatul a ajuns într-un târziu, dar nu funcţiona, aşa că a fost adus altul de la Târgu Jiu. Deşi era rănită iar în ziua căsătoriei a avut parte de tot felul de ghinioane, mireasa nu a renunţat să se mărite. Pentru că nu a fost rănită grav, femeia a plecat din spital după câteva ore de la producerea accidentului, iar nunta s-a putut desfăşura. 

Maşina condusă de şoferul imprudent s-a făcut praf

Mai multe