FOTO: Şeful Fiscului, expert în skijet

16 august 2011 16:52   Național
Ultima actualizare:

Frumoasă viaţă au unii! Şeful ANAF, Sorin Blejnar, şi primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, se răsfaţă de zor pe litoral, cu sporturi extreme şi ambarcaţiuni de fiţe. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi în „acţiune”, la Mamaia.

Aglomeraţie mare de VIP-uri la mare, weekendul trecut. Şeful Fiscului, Sorin Blejnar, s-a relaxat de minune pe plaja H2O a lui Dan Tatoiu, unde a stat câteva ore bune.

Nu a pierdut vremea „prăjindu-se” la soare, ci s-a aruncat pe skijet şi a înfruntat valurile cu vitejie, împreună cu două tinere.

Ca să le impresioneze pe fete, Blejnar a făcut şi câteva „viraje” prin apă. Blejnar a dat „nas în nas” şi cu primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, care se plimba relaxat, împreună cu un grup de prieteni, pe o barcă de fiţe.

Când grupul lui Poteraş s-a întors din plimbarea pe mare, Blejnar se dădea cu jet-ul. La întâlnirea de pe plajă, cei doi s-au salutat şi au vorbit câteva minute.

Sorin Blejnar s-a  dovedit un adevărat  expert în skijet. La  Mamaia, o astfel de distracţie costă 3 milioane de lei (30 de minute)

Blejnar a purtat echipament de lux:şort de baie - 250 euro, şapca circa 100 euro, tricoul 150 euro

Fiscul ia la ţintă coafezele şi zugravii!

Aşa da, viaţă de primar!

Cristian Poteraş, edilul de la sectorul 6 s-a relaxat de minune într-o plimbare de o oră pe mare, cu un iaht.

El a venit la mare împreună cu un grup de amici, însă nu a uitat nici de afaceri: pe iaht, a rămas să discute circa 15 minune, cu un bărbat, după ce toţi coborâseră la mal.

Mai multe