FOTO Șocant! O femeie și un copil au fost călcați de mașină în propria curte! Șoferul a intrat peste ei cu viteză

11 august 2019 22:12   Național
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 79 de ani și un copil în vârstă de doar 3 ani au murit într-un accident produs în localitatea Văcăreni, pe drumul dintre Constanța și Tulcea, după ce bolid ce gonea cu viteză mare a pătruns în curtea unei case, lovind mortal cele două victime.

Tragedia a avut loc duminică, 11 august, iar în urma accidentului au mai fost rănite patru persoane, printre care și o femeie însărcinată care a intrat în stop cardio-respirtator. Șoferul conducea cu viteză, iar pasagerii din mașină erau live pe Facebook pentru a imortaliza „vitejia” lor. Videoul publicat pe rețeaua de socializare a surprins momentul impactului, atunci când bolidul a spulberat gardul. Mașina scăpată de sub control a pătruns într-o curte și a accidentat mortal o femeie de 79 de ani și un copil de 3 ani. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, șoferul vinovat a fugit de la fața locului și este căutat de Poliție.

 O femeie și un copil au fost călcați de mașină în propria curte. Pasagerii făceau live pe Facebook

„Conducătorul auto a fost depistat pe raza localității Luncavița. El va fi testat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, pentru a se stabili dacă șoferul consumase alcool ori substanțe interzise.

„Din primele cercetari a rezultat faptul ca un barbat din Luncavita, in timp ce conducea un auto pe E 87, la ieșirea din localitatea Vacareni, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, auto a părăsit partea carosabila si s-a oprit in curtea unei locuințe. In urma accidentului a rezultat decesul a 2 persoane aflate in curte si ranirea a altor 4 persoane. În cauză s-a întocmit dosar penal”, au mai precizat forțele de ordine.

„Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină în localitatea Văcăreni, în urma producerii unui accident rutier. Un autoturism a fost implicat în accident. În urma accidentului au rezultat 6 victime, din care două prezintă semne incompatibile cu viața (1 femeie și 1 copil). Se intervine cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 4 ambulanțe SAJ”, se arată într-un comunicat al ISU. 

Mai multe