FOTO Transformarea lui Robert Negoiţă! Cum arată primarul după ce a trecut pe la estetician

29 octombrie 2014 1:31   Național
Ultima actualizare:

Intervenţiile estetice nu sunt la modă doar în rândul divelor autohtone. Robert Negoiţă este unul dintre bărbaţii care s-a dat pe mâna chirurgului plastician. A început în urmă cu câţiva ani cu un implant de păr, însă nu s-a oprit aici.

Robert Negoiţă este una dintre puţinele persoane publice care nu-şi ascund intervenţiile estetice. Omul de afaceri a recurs la o intervenţie dureroasă, pe care a recunoscut-o public.Şi-a făcut implant de păr, în urmă cu câţiva ani, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Primarul a continuat seria schimbărilor fizice şi a optat se pare pentru o intervenţie la nas şi şi-a "şters" ridurile de la nivelul frunţii. Specialiştii au analizat câteva fotografii cu edilul sectorului 3 de acum câţiva ani şi din prezent, iar transformarea este evidentă.

"Din poze se vede clar că a avut o rinoplastie și o injectare cu botox la nievelul frunții, dar și un implant de păr”, a spus, pentru Click!, dr. Youssef Chawi , medic specialist chirurgie plastică.

Robert Negoiţă (42 de ani) este căsătorit cu Sorina Docuz ( 23 de ani) şi au împreună un băieţel, Vlad Cezar, în vârstă de aproape un an.

Mai multe