FOTO Trupul neînsufleţit al milionarului Nae Nicolae a fost dus acasă

18 iulie 2013 11:40   Național
Ultima actualizare:

Milionarul mort a fost ridicat de familie de la Institul de Medicină Legală şi dus acasă.

La ora 14.10, maşina mortuară, un Chrysler negru, a intrat în curtea instituţiei. După 10 minute, sicriul cu trupul neînsufleţit al omului de afaceri a fost urcat în maşină şi dus la vila sa din Ştefăneşti.

Ironia crudă a sorţii a făcut ca, în drum spre casa din Ştefăneşti, maşina care transporta sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Nae Nicolae să treacă pe la bariera unde milionarul a fost ieri spulberat de tren.

La numai câteva minute după intrarea maşinii în curte, la casa milionarului a sosit şi o ambulanţă, în caz că unul dintre apropiaţii milionarului are nevoie de îngrijiri medicale.

Contactat de Click!, manelistul Adrian Minune a declarat: "Sicriul este unul clasic,  închis, din lemn".

Milionarul va fi înmormântat sâmbătă. Toţi cei care l-au admirat îi pot aduce un ultim omagiu la stadionul din Ştefăneşti, începând cu ora 10.

Omul de afaceri a murit miercuri într-un accident cumplit. Nicolae nu a respectat semnalele acustice şi luminoase  la o trecerea de cale ferată din zona Pipera, a depăşit colana de maşini şi a trecut cu autoturismul pe lângă barierele coborâte. Bolidul pe care îl conducea a fost însă spulberat de tren. Afaceristul a murit pe loc.

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV: Cum îi reconstruiesc medicii faţa lui Nae Nicolae

VIDEO Soţia şi fiica lui Nae Nicolae s-au întors în ţară, după moartea cumplită a afaceristului

Vezi primele rezultate ale necropsiei omul de afaceri Nae Nicolae

Mai multe