FOTO Tupeu fără limite! Mort de beat, un fiu de primar a furat un taxi chiar de sub nasul şoferului

6 noiembrie 2013 6:29   Național
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut marţi seară, în jurul orei 18.00, pe strada Anghel Saligny din Drobeta Turnu Severin, scrie adevărul.ro.

Robert Silviu Marin, de 33 de ani, fiul primarului comunei Braniştea, Ion Marin, a solicitat un taximetru pentru a ajunge acasă. Numai că la destinaţie, acesta a refuzat să achite cursa, după care s-a urcat la volanul taximetrului şi a plecat în trombă pe stradă.

Disperat, taximetristul s-a agăţat de autoturism în încercarea de a-l opri şi în felul acesta fost târât aproape 100 de metri. Într-un final, Robert Marin a oprit autoturismul la câţiva metri distanţă de casa unde locuieşte.

Taximetristul a alertat autorităţile şi la faţa locului a sosit imediat un echipaj de poliţie însă bărbatul a refuzat categoric proba cu alcooltestul. Spectacolul a continuat la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, unde şi aici a refuzat recoltarea de probe biologice.

Mai mult, în timp ce se afla singur într-un cabinet din incinta SJA Mehedinţi a sărit pe ferestră încercând să scape de poliţişti. Oamenii legii l-au prins însă imediat fiindcă protagonistul scenei abia se ţinea pe picioare.

Din fericire, taximetristul s-a ales doar cu o sperietură soră cu moartea, iar fiul primarului va fi cercetat pentru vătămare corporală, refuzul recoltării probelor biologice şi, foarte posibil, şi pentru comiterea infracţiunii de tentativă de furt.

Mai multe