Fotomodel arestat după ce a şantajat o fată de 13 ani cu poze indecente

9 februarie 2016 18:13   Național
Ultima actualizare:

O tânără de 19 ani, din Târgu Jiu, a fost reţinută pentru 24 de ore pentru că ar fi şantajat o minoră de 13 ani cu mai multe poze în ipostaze indecente.

Ştefania Loredana Diaconescu, elevă în clasa a XII-a şi fotomodel, este acuzată de şantaj şi înşelăciune. Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore şi a fost dusă la audieri, în jurul orei 14,30. Victima acesteia este o fată de 13 ani, elevă la Liceul de Munzică şi Arte Plastice, pe care fotomodelul o şantaja cu poze compromiţătoare sustrase din telefonul mobil, scrie Adevărul.ro. Ştefania Loredana Diaconescu era prietenă cu sora victimei de 13 ani. În timpul unei vizite, pe mâna fotomodelului a ajuns telefonul mobil al surorii prietenei sale. Liceana a sustras din telefonul mobil mai multe fotografii cu minora în ipostaze intime şi a început s-o şantajeze. I-a cerut, la început bijuterii pe care minora le-a luat fără ştirea părinţilor şi i le-a dat. Valoarea bijuteriilor se ridică la suma de 5000 de lei. Fotomodelul şantajist nu s-a mulţumit cu atât şi i-a cerut şi bani, moment în care victima le-a spus părinţilor ce se întâmplă.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânăra ar fi şantajat o minoră, de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Aceasta i-ar fi cerut fetei de 13 ani, în repetate rânduri, să-i dea bani şi bijuterii, ameninţând că, în caz contrar ar distribui fotografii cu aceasta, în ipostaze indecente, pe diferite site-uri de socializare. În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale au organizat un flagrant pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din localitate, ocazie cu care făptuitoarea a fost surprinsă când ar fi pretins şi ar fi luat 150 lei de la persoana vătămată“, se arată într-un comuicat al Poliţiei Gorj.

Citeşte mai multe despre minora de 13 ani, pe Adevărul.ro

Mai multe