Fratele Elodiei, atac la adresa lui Cioacă: ”Diavolul e pe el!”

16 august 2017 13:35   Național
Ultima actualizare:

Robert Ghinescu, fratele Elodiei Ghinescu, nu-l va putea ierta niciodată pe Cristian Ciocacă pentru ce i-a făcut surorii sale. Drept dovadă, numai când aude de el, bărbatul reacționează foarte impulsiv.

Nu de puține ori fratele Elodiei, Robert Ghinescu, a avut izbucniri atunci când l-a văzut pe Cristian Cioacă în timpul proceselor.

În sala de judecată, de exemplu, Robert a țipat la ultimele audieri, înainte de condamnare: “Mi-a ucis sora!”.

Acesta a susținut în fața instanței că, înainte de dispariție, sora sa i-ar fi mărturisit că nu îi mai dă bani soțului ei și, din acest motiv, Cristian Cioacă devenise nervos iar atmosfera în cuplu era foarte tensionată.

 Fratele Elodiei a declarat că și tatăl său a murit din cauza suferinței prin care trece familia, apoi i-a adresat injurii lui Cioacă.

“M-am enervat. Nici nu am luat in calcul varianta sa fie achitat, nici nu ma gandesc la asa ceva. Inseamna ca ... mergem pe ... alta planeta”, a spus fratele Elodiei.

Acum, Robert Ghinescu, a izbucnit din nou când a auzit că Cioacă a fost trimis în judecată pentru un alt dosar: ”Diavolul e pe el!”, a spus bărbatul.

Mai multe