Fugărită cu maşina prin benzinărie de un client nervos

25 aprilie 2016 21:40   Național
Ultima actualizare:

Incredibil! O angajată de la o benzinărie a fost fugărită cu maşină prin staţia peco de un şofer nemulţumit. S-a întâmplat, zilele trecute, la Braşov. Femeia a ajuns la spital, iar bărbatul la psihiatrie.

Vasile Bratu, un braşovean în vârstă de 38 de ani, a oprit în dimineaţa zilei de 19 aprilie la o staţie peco din Braşov să alimenteze, însă la casa de marcat nu i-a funcţionat cardul. După un schimb de replici cu vânzătoarea, s-a reîntors în maşină, fără să plătească. Vânzătoarea s-a luat după el, să îi ceară banii, însă bărbatul a lovit-o cu portiera, după care a început să o alerge cu maşina prin staţia peco. “Persoana cercetată s-a întors la maşină şi a lovit-o pe victimă cu maşina. A călcat-o cu anvelopa pe picior”, a explicat procurorul Adrian Aldea, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Agresorul, acuzat de tentativă de omor

Scena, desprinsă parcă dintr-un film de acţiune, s-a petrecut sub privirile stupefiate ale celor opriţi la pompe. Mai ales că bărbatul, în goana lui, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în zona terasei staţiei peco. Martorii au sunat la 112, iar bărbatul a fost imobilizat de poliţişti. Dosarul a fost preluat de procurori, care îl acuză pe Vasile Bratu de tentativă de omor şi alte violenţe. La două zile după incident, judecătorul a decis că bărbatul prezintă un pericol public şi a fost internat la secţia de psihiatrie.  Asta pentru că anchetatorii merg şi pe varianta că bărbatul nu avea discernamant în momentul când l-a apucat furia. 

Femeia lovită a avut nevoie de două zile de spitalizare, iar acum se află în afara oricărui pericol. 

Meseria de vânzătoare nu-i deloc uşoară

  • Mai 2014. Vânzătoare bătută pentru o cafea de 1 leu. Jandarmii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină la un magazin de pe strada Împăratul Traian, unde o persoană a sesizat producerea unei altercaţii între o vânzătoare şi o clientă. Agresoarea, o femeie de 34 de ani, a vrut să cumpere o cafea de la un automat aflat în incinta magazinului, dar, după ce a introdus banii, nu a mai primit produsul selectat. Din acest motiv, a luat-o la rost pe vânzătoare şi, într-un moment de neatenţie a acesteia, când era ocupată să servească un alt client, a lovit-o cu pumnul în bărbie.
  • August 2015. Tot în Botoşani, o altă vânzătoare a ajuns să fie trasă de păr şi lovită de un client beat, care s-a ales apoi cu dosar penal. Iniţial, jandarmii au fost chemaţi prin 112 pe bd. Mihai Eminescu, unde o femeie a reclamat că e înjurată de un bărbat aflat sub influenţa alcoolului. Omul a fost potolit de oamenii legii şi amendat cu 200 de lei. La ora 23.00, un alt echipaj de jandarmi a fost chemat în zona centrală a oraşului pentru că o vânzătoare de la un chioşc era bătută de un client. Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că era vorba despre acelaşi agresor.  
Mai multe