Furtuna a făcut prăpăd în Capitală

24 octombrie 2017 18:19   Național
Ultima actualizare:

Vântul puternic a făcut victime, marți, 24 octombrie, în Capitală!

UPDATE 22:00: 128 de copaci cazuți, 72 de mașini avariate, alte 23 de situații de urgență și două persoane transportate la spital -bilanțul de la această oră.UPDATE: In urma manifestarilor fenomenelor meteorologice periculoase, pana la ora 20.30, in Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, au fost inregistrate efecte negative, dupa cum urmeaza:

 Municipiul Bucuresti:

- s-a actionat pentru degajarea a 106 copaci cazuti pe carosabil;

- au fost avariate 65 de autoturisme si 3 acoperisuri.

Judetul Ilfov:

- s-a intervenit pentru degajarea a 5 copaci cazuti pe carosabil;

- 1 autoturism a fost avariat si 1 curte inundata.

UPDATE: Patru saloane de la Spitalul Obregia au fost evacuate din cauza unui copac care a căzut pe clădire. Pacienții și medicii au evacuați. A fost trimis și un Detașament Special cu o autoscară pentru a încerca tăierea copacului de la partea superioară pentru a nu exista pagube.

Un taximetrist a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital după ce un copac a căzut peste maşina sa. Incidentul s-a petrecut pe bulevardul Dinicu Golescu, iar în taximetru se aflau şi trei pasageri, care au refuzat transportul la spital. Potivit ISU Bucuerști – Ilfov, copacul a căzut peste liniile de înaltă tensiune, apoi s-a prăbuşit peste taximetrul aflat în mers. Tot din cauza vântului puternic, şase copaci au căzut peste maşini, în prima parte a zilei de ieri, în mai multe zone din București. Cinci mașini au fost avariate, însă, din fericire, nu au existat alte victime. 

Mai multe