Furtuna de râs care s-a iscat pe Internet. Cele mai tari glume

21 septembrie 2017 9:13   Național
Ultima actualizare:

S-au închis școlile devreme, patronii i-au lăsat pe salariați să plece încă de la ora 15.00, iar de aici au început să curgă toate problemele. Cum oamenii s-au grăbit, ieri, să ajungă acasă, Capitala s-a blocat. Și colac peste pupăză, furtna s-a dovedit a fi o răpăială de vară. Ca să-i dea o lecție primarului Gabriela Firea, pentru spaima inutilă pe care a semănat-o, bucureștenii au trecut la ironii.

După o furtună care nu a făcut ravagiile la care se aşteptau autorităţile din Bucureşti, ”vijelia” s-a mutat în mediul virtual. O ploaie de mesaje și imagini haioase au inundat reţelele de socializare.

Bucureștenii cu imaginație au creat scenarii apocaliptice, în antiteză cu vremea de afară. Hotelul Intercontinental stă să se prăbușescă, autobuzele sunt răsturnate. Ce să mai, Capitala este un oraș-ruină. Iar furtuna de râs continuă.

Pe o hartă fictivă apar trei uragane, botezate Firea, Palada și Olguța. O armată de preoți vin să salveze Capitala, iar un alt utilizator ne arată că furtuna de aseară a reuşit să dărâme doar câteva scaune.

Manelistul Vali Vijelie apare și el în bancurile despre furtună și ne ”îndeamnă” să stăm toți în FIREA noastră, diseară vine Vijelie la fereastră.

Imediat ce a văzut că a devenit subiect de bancuri, primarul Gabriela Firea s-a regrupat și a încercat să le explice oamenilor că de fapt a vrut să preîntâmpine o eventuală tragedie.

”Noi am primit informare din partea ANM că, în această seară, începând  cu ora 17.00, vor fi fenomene meteo extreme aşa că am luat toate măsurile  necesare conform protocolului. Nu am avut intenţia să inducem panică  în rândul populaţiei, ci doar să luăm măsurile legale. Prefer să stăm  o ora-două în trafic, dar se prevenim o tragedie de genul celei  petrecute în Timişoara”, a declarat Firea aseară la Antena 3.

Mai multe