Gabriela Firea a fost din nou naşă de botez! Ce ţinute a purtat la eveniment

28 mai 2018 8:09   Național
Ultima actualizare:

Duminică a fost o zi importantă pentru Gabriela Firea şi soţul ei Florentin Pandele. Cei doi şi-au mai trecut un palmares o fină. Este vorba despre fiica cea mică a lui Ionuţ şi Adina Negoiţă pe care au creştinat-o, marcând evenimentul printr-o petrecere fastuoasă. Pentru botezul micuţei, Gabriela Firea a avut două ţinute pe care le-a purtat la ceremonia religioasă şi mai apoi la restaurant.

Gabriela Firea are zeci de fini de cununie şi de botez, iar duminică a mai adăugat încă o fetiţă pe lista ei lungă. Primarul capitalei şi soţul ei, edilul oraşului Voluntari au creştinat-o pe fetiţa cea mică a lui Ionuţ Negoiţă, patronul de la Dinamo, eveniment la care doamna primar a întors toate privirile cu rochia nude din dantelă, semnată de Dana Budeanu.  

"Sfântul Botez al Larei-Maria. Să fie sănătoasă şi binecuvântată de Îngerul Păzitor. Să aibă o viaţă bună alături de surioara Sara şi de părinţii Adina şi Ionuţ", a transmis Gabriela Firea emoţionată la scurt timp după eveniment.

La petrecerea, care a avut loc la un hotel din Bucureşti, Gabriela Firea a dat rochia diafană pe una de seară într-o nuanţă puternică de albastru. Şi soţia patronului de la Dinamo şi-a schimbat ţinuta.

Adina Negoiţă a purtat la biserică o rochie albă, iar la petrecere, o a doua ţinută, turcoaz, cu umerii goi.

Adina şi Ionuţ Negoiţă mai au o fetiţă, Sara (4 ani), ai căror naşi de botez sunt prezentatoarea tv Alessandra Stoicescu şi soţul ei Sergiu Constantinescu, buni prieteni ai Gabrielei Firea.   

Mai multe