Gabriela Firea are din nou Covid: "E peste tot. Se răspândește ca focul"

31 ianuarie 2022 5:15   Național
Ultima actualizare:

Gabriela Firea (49 de ani) a anunțat că familia ei are din nou Covid, după ce în luna octombrie s-a mai confruntat cu această problemă, într-o formă ușoară. Fostul primar al Capitalei a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook.

Gabriela Firea a anunţat că ea şi soţul ei, Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, au din nou COVID, de data această tulpina Omicron. Ea a mai spus că infectarea a fost de la copii, însă sunt ceva simptome în plus faţă de varianta Delta pe care a avut-o în urmă cu trei luni.

"Foto cu zâmbet timid. Avem Covid de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi. Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binisor, ceva simptome în plus la omicron, fata de delta de acum 3 luni. Trec repede si zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activități! Un moral bun creste si imunitatea” a scris Gabriela Firea. 

Gabriela Firea a făcut Covid de două ori în trei luni

Gabriela Firea, care în luna noiembrie a preluat Ministerul Familiei, Tineretului și Egalități, a făcut Covid pentru a doua oară în trei luni. În luna octombrie, ea a anunțat că s-a îmbolnăvit, dar că trece printr-o formă ușoară a bolii. Gabriela Firea este vaccinată cu trei doze de vaccin anti-covid, după cum însăși a declarat. ”Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja (...) În fața bolii toți suntem egali”, a spus ea la vremea respectivă.

Gabi Firea și Florentin Pandele au împreună doi băieți: David Petru născut în 2012 și Zian Mihail născut în 2015.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Mai multe