Gabriela Firea dă asigurări că tramvaiul 41 va circula de la 1 septembrie

8 august 2019 22:57   Național
Ultima actualizare:

Primarul Gabriela Firea a făcut o vizită de lucru la pasajul care trece peste râul Dâmbovița și Șoseaua Virtuții. Aceasta a dat asigurări că tramvaiul 41, care circulă de la Piața Presei până în cartierul Ghencea, își va relua circulația înainte de începerea noului an școlar, mai precis de la 1 septembrie.

În lunile iulie și august, circulația tramvaiului 41 a fost suspendată din cauza lucrărilor din zona Pod Ciurel și Podul Grant, iar locul său a fost luat de traseele 641 și 642. De la 1 septembrie, se va reveni la normal, conform primarului Gabriela Firea. Aceasta a dat detalii despre stadiul lucrărilor pe pagina sa de Facebook și a menționat că prima etapă a proiectului "Străpungere Ciurel - Nod Rutier Virtuții" se va încheia până la sfârșitul acestui an, când se vor începe testele statice și dinamice, după care va fi dat circulației.

Nodul Virtuții face parte dintr-un proiect mai amplu, care vizează construirea unui drum expres care să lege Splaiul Independenţei de Autostrada A1. Prima etapă a vizat construirea pasajului peste râul Dâmboviţa şi Şoseaua Virtuţii, care să facă legătura între centrul Capitalei şi cartierele Militari şi Drumul Taberei.

Mai multe